Ira på Lasse i parken

Livet / musik / Permalink / 0
Ikväll spelade Ira hos Lasse i parken vid Hornstull. Det är alltid mysiga tillfällen att umgås, och för att lyssna på fantastisk musik. Hon är så himla duktig och lyckas alltid röra mig tårar -varje gång! Kanske lite extra ikväll, då det är den sista gången på ett litet tag. 

Trots regn hela dagen så sprack det upp på kvällen. Det var ju fortfarande kallt (det är ju ändå svensk sommar) men solen kom fram. Som magi!Inte bli sjuk, inte bli sjuk, inte bli sjuk...

Livet / kristallsjukan, sjuk / Permalink / 0
Jag är sjuk. Som ett brev på posten sista veckan innan semester. Jag. Orkar. Inte. Ont i halsen som ett as o en begynnande förkylning får mig att fundera över vad jag gjort för att förtjäna detta. Jag ska ju surfa på måndag, god damn it! Sprang och inhandlade diverse saker som förhoppningsvis ska förhindra en fullfjädrad sängliggandes vecka. Går så där. 

On a happier note, så visade CT:n ingenting och jag fick igår diagnosen kristallsjukan av min doktor. Det är ju fantastiskt (inte att jag har kristallsjukan, men att det inte var något värre...). 

Om du undrar vad kristallsjukan är, så är det små kristaller man har i öronen som hamnat snett. Detta rubbar balansen och ger dig yrsel. Inte så hemskt mycket att göra åt det, förutom lite övningar och vänta. Att ställa sig upp fort får det att svartna för ögonen. Det är ingen bra grej när man ska surfa... 
Förutsättningarna är inte de bästa men inget kan stoppa mig nu, har laddat inför den kommande veckan sen typ i mars!

Helgen

Livet / Permalink / 0
Få saker är bättre än mat och vänner. När man får äta mat med vänner är lyckan nådd. 

Igår med Anna, Erik och hans kompisar. Idag med Anna och våra vänner. Även lite aktivitet (minigolf) på tolv. Mysigt en regnig lördag i slutet på juli men som kändes mer som mitten på oktober. 
Till top
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg