Att drivat eget och hitta sin passion

Entreprenörskap, Livet / Permalink / 0
Att driva eget är bland det mest lärorika, intensiva, utmanande, roliga jag gjort. Det finns inga misslyckanden, bara lärdomar om hur man gör saker ännu bättre. Det har tvingat mig att möta rädslor, kliva ut ur min comfort zone och pusha gränser. Och tagit mig närmre till mitt syfte här på jorden.
 
Senaste året har fått mig att brinna för några saker: 
- Entreprenörskap. Dels mitt egna men också att få andra att våga ta steget till att göra något deras hjärtan bultar lite extra för
- Att vi tjejer ska våga ta för oss - i arbetslivet och på start up-scenen
 
Det är en häftig känsla att faktiskt våga och jag vill uppmuntra fler tjejer (och killar också för den delen) att göra det. 
 
Något positivt som kommer med entreprenörskap är också att du öppnar ditt sinne för nya kontakter på ett sätt jag aldrig varit med om tidigare. Varje ny människa du träffar är en ny potentiell kund/leverantör/affärspartner och på senare tid har jag märkt att de kan också bli potentiellt nya vänner. Har träffat massa nya bekantskaper senaste månaderna, vilket är dunderroligt. 
 
Idag träffade jag Max på lunch. Vi åt burgare på Burgers & Beers och pratade om Influencers. Han är på ett mission, att bli en INFLUENCER, och delar med sig av lärdomar på sin blogg. Jag blev inspirerad och ska också testa! Har nämnt Influencer Marketing tidigare och ska nog viga ett inlägg om denna nya marknadsföringskanal när jag får feeling. 
 
Tog lite bilder idag också, tyckte den här blev riktigt fin.... :) 
 
 
Till top
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg